Zakelijkelijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beste series op Videoland

Buiten Netflix heeft nu ook Videoland de beste en leukste series om naar te kijken. Documentaires, reality of gewoon een lekkere wegkijk serie. Videoland heeft het allemaal en teveel om op te noemen. Daarentegen heb je misschien wel teveel keuzen en wil je graag Videoland opzeggen. Sta je op het punt om dat te doen? Dan geven we je nog één keer de leukste series om te kijken op een regenachtige dag.

Docu-series

Een goede documentaire zorgt ervoor dat je niet kan stoppen met kijken en erg nieuwsgierig bent over wat er nu verder gebeurd. Gelukkig bestaan er nu een aantal documentaire series waardoor je lekker kan door blijven kijken. Vind je het interessant om te zien hoe ambulancepersoneel hun dag doorkomen? Kijk dan eens naar Ambulance Downunder. Hier volg je het personeel van de grootste ambulance service van Sydney. Als je het interessant vindt om te zien hoe grote gebouwen worden gemaakt, dan moet je kijken naar Building Giants. Ze laten je de nieuwste innovaties zien op het gebied van architectuur en bouw.  

Realityseries

Hou je van drama, roddels, ruzie en het ontstaan van vriendschappen? Dan moet je naar tenminste één realityserie kijken. Op Videoland zijn er genoeg te vinden. Een van de meest spraakmakende series is Married At First Sight. Hier worden singels aan elkaar gekoppeld en zien ze elkaar pas als ze bij het altaar staan. Was je vroeger fan van Echte Gooische Meisjes? Dan moet je kijken naar Echte Gooische Moeders. Je volgt namelijk dezelfde dames, maar ze zijn nu echte Gooische moeders!

Goed beoordeelde series

Videoland heeft ook een aantal goed beoordeelde series erop staan. Heb je zin om een spannende serie te kijken, dan moet je Handmaid’s Tale en Homeland hebben gezien. Ben je opzoek naar een spannende Nederlandse serie? Kijk dan eens naar Mocro Maffia, wel een beetje bloederig, maar daardoor ook extra spannend!

Videoland opzeggen

Heb je alle series op Videoland al gezien, heb je geen zin om voor meerdere streamingsdiensten te betalen of lijken bovenstaande series je niet zo leuk? Dan kan je Videoland opzeggen, scheelt ook wel een hoop keuzestress!