Zakelijkelijn
Image default
Financiële diensten

Slim beleggen met de juiste platformen: Degiro vs eToro

Hoe je zo slim en effectief mogelijk kunt traden

Beleggen is een handige tool mits je er geld voor over hebt. Je legt namelijk geld in waarmee je zowel winst als verlies kunt behalen. Beleggen kan via handige platformen die betrouwbaar zijn en laag in kosten. Betrouwbaarheid is van groot belang. Vaak is de keuze uit aandelen en het aantal gebruikers een indicatie voor een goede betrouwbaarheid. DEGIRO vs eToro zijn beiden goede brokers. eToro heeft laagdrempelige gebruikerstools die ook voor de beginnende belegger zeer geschikt zijn. eToro heeft alleen de dollar als valuta en geld toevoegen kan via IDEAL. DEGIRO is een goede trader als je gebruik wilt maken van beleggersmarkten en beurzen.

Het eToro beleggersplatform

eToro heeft 13 miljoen klanten met goede voorwaarden. Uit de eToro blijkt dat handelen effecten als CFD’s en CopyTrade erg in trek zijn. Het “contract of difference” (CFD) zorgt ervoor dat de belegger profiteert van stijgingen en dalingen van koersen per product maar hiervan geen eigenaar is, zoals bij het kopen van aandelen wel het geval is. De eToro review laat ook weten dat de opnamekosten laag zijn met een bedrag van 5 dollar per opname. De inleg is tevens laagdrempelig (200 dollar voor de eerste inleg) met een commissie van 0% aan kosten. De broker leent zich vooral voor DayTraders.

Het DEGIRO broker platform

DEGIRO stimuleert om mensen zelfstandig te leren beleggen. Het platform is professioneel en geeft haar klanten inzicht in wereldwijde financiële markten en beurzen. Ook kun je analyses verzamelen om meer kennis over de trends en het handelen in effecten te krijgen. De Degiro review doet het goed.. Degiro is geschikt voor het lange termijn handelen. Als je zo min mogelijk tussentijdse opnames doet ben je goedkoop uit.

Beleggen en de juiste strategieën

Elk platform biedt inzicht in de markt van de beleggers. Je leert door te doen. Je krijgt “feeling” voor het vak. Uiteraard blijft er altijd een risico om je inzet te verliezen. Hoe meer je oefent, hoe meer je leert om te traden. Het belangrijkste is dat een platform een goede interface heeft, flexibel en betrouwbaar is.

https://beter-beleggen.nl/