Zakelijkelijn
Image default
Marketing en reclame

Voordelige investeringen die goed zijn voor je merk

Naast een goed verdienmodel zijn ook je branding en marketing tegenwoordig enorm belangrijk. Met een enorme hoeveelheid online concurrentie is het belangrijk om goed te communiceren waarom mensen nou juist met jou zaken moeten doen. Of je nu een makelaar bent, een advocaat, bakker, schoonheidsspecialist of designer. Dit kun je doen door middel van online advertenties of direct mailing. Echter, dit kunnen kostbare investeringen zijn. Voordelige investeringen die goed zijn voor je merk zijn bijvoorbeeld tassen bedrukken voor klanten, of het meegeven van andere branded producten. 

De waarde van klant geschenken 

Zet je collega’s of klanten een keer in het zonnetje. Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen. Dat is dan ook de kracht van een leuk relatiegeschenk. Tassen bedrukken, handdoeken bedrukken of chocolaatjes zijn allemaal leuk om te geven en om te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld met Kerst zijn, voor het nieuwe jaar, maar het kan ook bij het jubileum van je zaak zijn. De waarde van klant geschenken gaan echter verder dan alleen het geven van een cadeautje. Tassen bedrukken met een leuke boodschap of jouw logo zorgen dat klanten aan je blijven denken. Het is daarom belangrijk dat je een cadeau geeft wat handig is voor klanten. Tassen bedrukken is een goed voorbeeld van een effectief klanten cadeau. Tassen zullen namelijk gebruikt blijven worden en daardoor krijg je gratis reclame in de supermarkt of op straat.

Een goede branding is belangrijk 

Een goed verhaal achter je bedrijf is belangrijk. Het thema, je merk en je logo zijn hier zeer elementaire onderdelen van. Zorg dus dat je een duidelijke huisstijl hebt met een duidelijk kleurpalet en een goed logo. Door cadeaus te bedrukken met je logo zorg je dat mensen jouw bedrijf herkennen en dat creëert vertrouwen! 

Hoe tassen bedrukken het merk kan verbeteren 

Je goede merk wil je natuurlijk zo goed mogelijk laten zien aan mensen. Dit kun je al doen door relatiegeschenken te bestellen. Wanneer een klant bijvoorbeeld een tas krijgt creëert dit meteen een positieve relatie, want iets krijgen is altijd leuk. Elke keer als zij vervolgens gebruik maken van de tas, maken ze gratis reclame en denken ze weer aan jouw bedrijf.Tassen bedrukken doe je makkelijk online. Je kiest een tas, upload je logo en je geeft aan hoeveel tassen je wilt ontvangen. 

Een leuke tip voor jouw relatiegeschenken

Tassen bedrukken is al heel leuk, maar het is nog leuker om de tas te vullen met kleine cadeautjes met een logo. Denk aan een mok, een waterfles, chocolade of iets wat past bij jouw industrie. Zo maak je het cadeautje nog net iets specialer en hecht je klanten nog sterker aan jouw bedrijf. Een goede combinatie van bruikbare en lekkere of grappige cadeautjes is de beste weg. Zo haal je het maximale uit je marketing zonder dat je hier enorme budgetten voor hoeft te reserveren. Tassen bedrukken is voor zowel kleine als grote bedrijven interessant, omdat de kosten gemiddeld niet hoog zijn, maar de resultaten ervan wel heel hoog zijn! Wanneer bestel jij jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken?