Zakelijkelijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

Endpoint Cybersecurity Services

Het is tegenwoordig niet meer de vraag ‘of’ je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar ‘wanneer’. Toch kunt u zich hier wel tegen beschermen middels een Managed SOC of Endpoint Security solutions van Ultimum. Door actief te werken aan informatiebeveiligingen kunt u cyberincidenten voorkomen, beschermt u de organisatie en bent u weerbaar. Wees cybercriminelen ook een stap voor en wees future-proof! Neem vandaag nog contact op met een cybersecurity expert van Ultimum en vraag naar de mogelijkheden.

Lees ook: Managed SOC (Security Operations Center)

Steeds vaker zijn bedrijven en instanties slachtoffer van een cyberaanval met een hack, datalek of ransomware als gevolg. De schade is vaak niet te overzien en loopt uiteen van bedrijf- of persoonsgevoelige informatie tot complete gijzeling van data en processen. Niet alleen loopt u hiermee omzet mis, maar het heeft ook de hoge herstelkosten, een boete en imagoschade als gevolg.

Het vroegtijdig kiezen voor geschikte cybersecurity diensten is dan ook een cruciale stap voor volwassen organisaties in Nederland. Het borgen van de continuïteit middels securityplannen, cyber respons teams, digitale maatregelen en awareness-programma’s is essentieel en voorkomt narigheid.

Gijzeling middels Ransomware

Met Ransomware worden complete systemen, data en backups versleuteld. Vaak geven kwaadwillende informatie pas vrij, nadat losgeld is betaald. Processen kunnen hierdoor maanden stil komen te liggen en data kan misschien nooit meer worden teruggehaald. Met de juiste voorzorgsmaatregelen kunt u dit voorkomen en kunnen medewerkers adequaat handelen, wanneer het toch zover komt. Door direct en juist te handelen minimaliseert u de schade en is de organisatie voorbereid op de situatie. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een cybersecurity specialsit van Ultimum.

Lees ook: Managed Endpoint Security

De technologische kennis ontwikkelt razendsnel en het interne kennisniveau is vaak ingehaald. Hacker worden steeds slimmer en het is raadzaam om een specialist in de arm te nemen. Als specialist is Ultimum dagelijks actief met cybersecurity voor klanten, waardoor de experts op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Cybersecurity services

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook zeker als het gaat om cybersecurity. Kies daarom vroegtijdig voor cybersecurity services van Ultimum, zodat u een actieplan heeft klaarliggen in geval van een noodsituatie. Met cybersecurity oplossingen voorkomt u ernstige incidenten en grijpen experts direct in als dit nodig blijkt.

Door incidenten voor te bereiden en risico’s te managen kan er direct en op gepaste wijze worden gehandeld. Hierdoor draait de organisatie zorgeloos door en is de continuïteit gewaarborgd.

Ook aan de slag? Als specialist biedt Ultimum het volledige spectrum aan cybersecurity diensten. Hierbij moet je denken aan pentesting, ethical hacking, monitoring, awareness en risico management services. Uiteraard vertellen wij graag meer over de nuttige diensten die voor uw situatie van toepassing zijn.

https://ultimum.nl