Zakelijkelijn
Image default
Zakelijke dienstverlening

De Top 5 Financiële Hacks voor nieuwe huiseigenaren

Een spaarrekening openen

Een speciale spaarrekening voor je toekomstige huis kan het eenvoudiger maken om je spaarvorderingen bij te houden. Begin klein, misschien door een klein deel van je salaris op de rekening te storten. Naarmate je gewend raakt aan sparen, kun je dat bedrag geleidelijk verhogen. Herinner jezelf eraan dat het sparen voor een eigen huis de tijd waard is.

 

Volg uw uitgaven

Hou je uitgaven bij en begrijp je financiële behoeften. Als je bedenkt hoe zelfs bescheiden aankopen in de loop der tijd oplopen, maak dan een budget dat bij jou en je spaardoelen past. Verminder je uitgaven aan “leuk om te hebben”, zoals uit eten gaan, overtollige kleding, reizen en ongebruikte abonnementen. Denk na over minder dure of gratis opties voor de goederen die je nodig hebt. Heb niet het gevoel dat je moet stoppen met alles wat je graag doet, maar overweeg om te bezuinigen op verwennerijen om dichter bij je droomhuis te komen.

 

Je krediet onderzoeken en verbeteren

Als je niet weet wat je credit score is, is het tijd om het te controleren, omdat hypotheekverstrekkers het zullen overwegen bij de beslissing om je hypotheekaanvraag goed te keuren. Een gratis schatting van je kredietscore kan beschikbaar zijn bij uitgevers van bankpas op de maandelijkse afschriften of in hun online bankieren.

 

Creëer alternatieve inkomstenbronnen

Als je kunt, denk er dan aan om meer bijbaantjes aan te nemen om je spaarrekening thuis te helpen groeien. Bijbanen toevoegen aan je schema, zoals honden uitlaten, babysitten, artikelen verkopen die je niet gebruikt, freelancen, rijden voor Uber of Thuisbezorgd, en andere soorten parttime contractwerk kunnen haalbaar zijn, afhankelijk van de aard van je hoofdberoep. Je zou dát geld ook eventueel kunnen zetten op je persoonlijke lening aanpassen.

 

Direct een lening aanvragen

Een instant persoonlijke lening is een kortlopende lening die je kunt krijgen bij een financiële instelling of online lening app. De lening is meestal voor een korte periode en een vast bedrag. Je moet elke maand regelmatige betalingen doen totdat je lening volledig is terugbetaald. Het belangrijkste voordeel van een instant persoonlijke lening is dat deze zeer gemakkelijk te verkrijgen is. Met online aanvragen en snelle uitbetaling zijn instant leningen snel en handig.

https://www.frisia.nl/onze-leningen/persoonlijke-lening/