Zakelijkelijn
Image default
Marketing en reclame

Waarom zijn kalenders het beste relatiegeschenk?

Zakelijke relaties zijn nodig voor een goede organisatie. Als er geen relaties zijn, dan is er natuurlijk ook geen zaak. Deze zakelijke relaties kunnen af en toe wel eens in het zonnetje worden gezet. Zeker wanneer er sprake is van presteren. Maar wat kunt u dan het beste aan deze zakenrelaties geven? Ga voor erkenning en waardering en geef een prachtige gepersonaliseerde kalender. U zult misschien denken dat een kalender geen geschikt cadeau is, maar dat is het wel degelijk. U zult er veel zakenrelaties blij mee kunnen maken. U zult versteld staan van hoeveel mensen u hiermee tevreden zult stellen.

Waarom kiezen voor een kalender als relatiegeschenk?

Een kalender is een ideaal geschenk om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Daarnaast is een kalender natuurlijk ook praktisch en kunnen veel mensen een nieuwe kalender gebruiken, vooral bij het aandienen van het nieuwe jaar. Met een gepersonaliseerde kalender zorgt u ervoor dat herinneringen actief blijven en dat het eventueel kan dienen als promotiemateriaal. Een gepersonaliseerde kalender kan worden voorzien van foto’s van het bedrijf, maar eventueel ook van de medewerkers als herinnering aan de collega’s. Een kalender zelf zorgt natuurlijk voor structuur en belangrijke afspraken kunnen erop worden vastgelegd. Een kalender geven als relatiegeschenk is dus niet alleen voor de medewerker zelf praktisch, maar ook leuk om aan de medewerkers te geven.

Gepersonaliseerde maandkalenders met een logo

Kalenders bedrukken met logo is een unieke manier waarop u een kalender kunt maken. Elk bedrijf heeft een logo en dat van u vast ook. Door dit logo vast te leggen op bijvoorbeeld maandkalenders is het al meteen duidelijk dat het gaat om een gepersonaliseerde kalender. Want, hoe komt u een kalender in de winkel tegen die voorzien is van uw eigen logo? Daarom is het ook fantastisch om zo’n gepersonaliseerde kalender te maken. Vervolgens voorziet u de kalender van allerlei foto’s die zijn gemaakt van uw bedrijf en van het personeel. Een persoonlijker cadeau dan deze kalender kunt u haast niet geven aan uw relaties.

Kalenders

Gepersonaliseerde kalenders in grote oplage kopen

Als u bang bent dat kalenders met logo duur is, dan zult u verbaasd zijn wanneer u erachter komt dat dit niet het geval is. Omdat het vaak niet maar één kalender is die u koopt, kunt u profiteren van fiscale voordelen wanneer u de kalenders in grote aantallen koopt. Naast dat u kunt profiteren van de kortingen die u krijgt wanneer u de kalenders laat maken, zijn relatiegeschenken vaak ook fiscaal aftrekbaar. Relatiegeschenken die worden weggegeven zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat wordt niet gezien als loon. U kunt dit geschenk dus aangeven bij de belastingdienst waar de kosten voor de aanschaf aftrekbaar zijn. Er gelden hier natuurlijk wel regels in. De informatie hierover kunt u bij de Belastingdienst opvragen.

U hoeft niet meer langer te zoeken naar een geschikt relatiegeschenk met een gepersonaliseerd tintje. De kalenders met een logo en daarnaast foto’s die u laat verwerken in de kalender is een perfect relatiegeschenk. Bekijk de mogelijkheden die u hierin heeft in kalenders bedrukken met logo