Zakelijkelijn
Image default
Industriële goederen en diensten

Wie is Riggingbox?

Riggingbox levert sinds de oprichting in 2004 rigging aan verschillende concerten, festivals, en evenementen. Niet alleen leveren wij een totaaloplossing voor vele klanten, ook zijn wij 24/7 beschikbaar voor spoedklussen overal ter wereld. We zijn dan inmiddels ook uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in de verhuur en keuring van riggingmateriaal.

Onze producten

Riggingbox heeft een groot assortiment met riggingmaterialen voor verschillende doeleinden. Zo kunt u bij ons terecht voor truss, motortakels, takelsturing en nog veel meer. Al onze producten worden zorgvuldig getest en vervolgens met regelmaat gekeurd zodat u er zeker van bent dat u onze materialen veilig kunt gebruiken. We werken dan ook alleen met de beste merken en kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel.

 

Huurt u materiaal voor een lange periode? Dan kunnen wij ook bij u langskomen om uw materialen te herkeuren. Het maakt ons dan niet uit waar ter wereld u zich bevindt; wij komen uw kant op! Wij vinden uw evenement net zo belangrijk als u dat zelf vindt en wij doen er dan ook alles aan om ervoor de zorgen dat deze onvermindered door kan gaan.

Onze klanten

In het verleden hebben we materialen mogen leveren voor toonaangevende evenementen als Lowlands, Pinkpop, het Eurovisie Songfestival in Portugal, The Voice of Holland en Symphonica in Rosso. Daarnaast worden we regelmatig rechtstreeks gevraagd om materialen te leveren voor tourende artiesten. Zo mochten we de tours ondersteunen van onder andere Volbeat, Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Florence + the Machine.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het huren van rigging voor uw concert? We helpen u graag! Neem gerust contact met ons op.

 

https://riggingbox.nl/