Zakelijkelijn
Image default
Bouw en onderhoud

Tips voor het laten stucen van je muur

Ben jij voornemens om je eigen muur te gaat stucen, dan is dit vaak een hele klus. Allereerst dien je natuurlijk te beschikken over de juiste materialen en vervolgens dien je ook exact te weten hoe je te werk moet gaan. Het sauzen van een muurtje is immers nog wel een keer te doen, maar het stucen van een muur is toch echt wel andere koek. Je doet er daarom dus ook goed aan om hier te allen tijde een expert voor in arm te nemen. Stukadoorsbedrijf Wandgrimeurs kan je hier perfect bij helpen. Door de jarenlange ervaring weten ze exact wat er van ze gevraagd wordt, zodat het resultaat je uiteindelijk zal verbazen. 

 

De voordelen van een gestucte muur

 

Het grootste voordeel en tevens ook de voornaamste reden waarom mensen ervoor kiezen een muur te laten stucen, is om ervoor te zorgen dat de muur weer glad wordt. Nadat de muur is gestuct, kun je er namelijk letterlijk alles mee doen. Zo kun je ervoor kiezen een behang erop te plakken, maar ook sauzen behoort tot de mogelijkheden. Dus heb jij een muur die wel een stuclaag kan gebruiken, aarzel dan niet en schakel een expert in. Je zult namelijk al snel merken, dat het laten stucen van een muur een enorme klus is, die je liever niet zelf wilt doen.

 

De kosten

 

Heb jij een stukadoor nodig? Dan is dit natuurlijk niet voor niks. Een gemiddelde stukadoor rekent vaak per vierkante meter een bepaalde prijs. Uiteraard kun je ook andere afspraken maken, maar dat is volledig aan jezelf. Zorg er daarom ook altijd voor, dat wanneer je een vergelijk wilt maken, je ervoor zorgt dat dit op basis van hetzelfde bedrag is. Dus rekent de ene met een uur prijs, dan is het zaak dat de ander dit ook doet. Zo kun je voor jezelf goed zien wat de verschillen zijn en op basis daarvan je keuze maken.