Zakelijkelijn
Image default
Financiële diensten

Verstandig leren beleggen

Verstandig leren beleggen

Beleggen… wie doet het tegenwoordig niet? Beleggen in aandelen, opties of cryptomunten. Leuk allemaal, maar voor veel mensen loopt deze ervaring uit op een teleurstelling. De reden is dat ze te weinig kennis hebben opgedaan voor ze begonnen te investeren. In wat voor beleggingsproduct je ook wilt investeren zorg dat je goed voorbereid bent.

Crypto Masterclass review

Zelf ben ik al enige jaren actief in het beleggen in cryptomunten en aandelen. Voor ik begon, heb ik eerst een goede crypto cursus gevold. Ik kwam via de Crypto Masterclass review in aanraking met de cursus van Derek Westra & Patrick Suiker van AllesOverCrypto.

Deze cursus bestaat uit meerdere modules en is zeer compleet. Het lesmateriaal is duidelijk en wordt ondersteund door video’s waarin je praktijkvoorbeelden te zien krijgt van alles wat met het investeren in crypto te maken heeft.

Een van de eerste dingen die je leert, is om een broker te kiezen. Maar hoe kan je de beste broker vinden? Dit alles ga je leren in de Crypto Masterclass.

Trading Navigator Methode review

Ondanks dat heel veel mensen in de crypto zijn gestapt is het traditionele beleggen in aandelen en opties ook nog steeds een goede optie. Ook daar ben ik druk mee bezig en via de Trading Navigator Methode review kwam ik aanraking met de cursus van beleggingsexpert Harm van Wijk. Deze expert heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de financiële wereld en heeft inmiddels al duizenden mensen geholpen met het op een verstandige manier leren te beleggen.

De Trading Navigator Methode is niet alleen een goede cursus, maar ook een tool die op basis van het algoritme jou signalen geeft wanneer je het beste kunt kopen of verkopen. Deze signalen worden gegeven door groene en rode pijlen. Veel duidelijker kan het eigenlijk niet. Met deze methode kan jij met een rendement van meer dan 20 procent op jaarbasis beleggen op de beurs. 

Ondanks dat het beleggen zo veel makkelijker zal worden moet je toch altijd alert blijven want met beleggen kun je ook geld verliezen. Beleg dus alleen met geld wat je kunt missen.