Zakelijkelijn
Image default
Bedrijven en samenleving

Hoe beschermd is je laptop in een rugzak?

Hoe beschermd is je laptop in een rugzak?

 

Wanneer je op zakenreis moet gaan of je gaat op vakantie heb je altijd een tas nodig. Soms is het nodig om je laptop mee te nemen. Dat kan zijn omdat je deze nodig hebt voor zaken maar het kan ook zijn voor ontspanning tijdens een vakantie. Is een laptop wel goed beschermd in een rugzak? 

Een rugzak met laptopvak

Een rugzak die een eigen laptopvak heeft is eigenlijk ideaal voor je laptop. De aparte laptopvak beschermt jouw laptop tegen krassen. Je kunt jouw laptop op een veilige manier meenemen, ook wanneer je op de fiets naar het werk gaat. De rugzak met laptopvak beschermt je laptop iets meer als een gewone rugzak. 

Je hebt de laptop apart in een vak en de andere spullen kun je gewoon erin doen. Je hoeft niet bang te zijn voor krassen e.d. aan je laptop omdat deze stevig in de rugzak met laptopvak zit. In een normale rugzak zit een laptop losser erin. Wanneer je loopt of fiets zal die meer gaan schuiven dan wanneer je een rugzak hebt met laptopvak.

Rugzakken zijn handig voor een laptop

Je kunt in principe in iedere rugzak je laptop opbergen. Een rugzak met laptopvak is natuurlijk het handigst maar wanneer je deze niet hebt kun je kiezen voor een rugzak zebra of een andere uitvoering. Een rugzak heb je in verschillende maten en is handig te dragen op je rug. Je hebt de handen vrij en hoeft niet meteen bang te zijn dat iemand zich aan de tas stoot, waardoor je laptop beschadigd wordt.

Een crossbody tas in plaats van een rugzak

Wanneer je een rugzak saai vindt of niet fijn om te dragen kun je kiezen voor een trendy crossbody tas. Als je zaken gaat doen is een crossbody tas fijn omdat je er veel in kwijt kan. Een zwarte crossbody tas past bij iedere kleding en zorgt ervoor dat je goed voor de dag komt. Een crossbody tas wordt kruislings gedragen waardoor die comfortabel zit. 

De lengte van de schouderbanden is aangepast zodat dit mogelijk is. Een crossbody tas is te koop in diverse designs en uitvoeringen. Iedereen kan een crossbody tas dragen. Een zwarte crossbody tas wordt veel gedragen omdat het een kleur is die overal bij past. Het is een trendy tas met veel mogelijkheden. In een crossbody tas zal je laptop beschermd zijn.