Zakelijkelijn
Image default
Bedrijven en samenleving

De verschillende soorten sport bh’s

De verschillende soorten sport bh’s

 

Net als normale bh’s zijn er natuurlijk ook allerlei verschillende soorten sport beha. De één geeft de voorkeur boven een bh met extra vulling, terwijl de ander het liefst een extra beugel heeft er ondersteuning. Je kunt je dus wel voorstellen, dat er met zoveel wensen natuurlijk ook een enorm ruim assortiment moet zijn. Daarnaast zijn er ook nog allerlei verschillende soorten bh’s die geschikt zijn voor verschillende sporten. Bij het hardlopen is een stukje extra ondersteuning natuurlijk een stuk belangrijker, dan wanneer je op een fiets zit. Kortom, genoeg om te bespreken. Om je een klein beetje inzicht te geven, in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sport bh’s, hebben we een aantal soorten wat verder voor je uitgelicht.

 

Sport bh met push up

 

Veel vrouwen vragen zich af waarom je zou kiezen voor een sport bh met push up. Het is toch immers geen fantasie bh wat je draagt in de sportschool? Toch zijn er ontzettend veel vrouwen die juist hiervoor kiezen. De voornaamste reden die wordt genoemd, is dat het een stuk prettiger zit door de vulling in de cup. Daarnaast zorgt deze vulling er ook voor dat je borsten nog steviger in de bh zitten, waardoor je zeker weet dat ze absoluut geen kant op kunnen. Niet voor niets is de push up sport bh één van de meest verkocht bh’s van dit moment. Niet alleen een sport bh met push up is overigens erg populair, ook de normale bh’s met push up doen het ontzettend goed. Waar dit tot enkele jaren geleden niet het geval was, zien we dat deze bh’s de laatste tijd steeds meer in trek zijn.

 

Sport bh met beugel

 

Waar veel sport bh’s zonder beugel zijn, zijn er ook een aantal soorten met beugel. Vooral vrouwen met een wat grotere cupmaat geven namelijk vaak de voorkeur aan een stukje extra ondersteuning. Door middel van een beugel onder beide cups, is dit eenvoudig te realiseren. Het enige waar je dan wel rekening mee moet houden, is wanneer jij je sport bh in de was doet. Na het sporten is het immers wel zo fris om dat regelmatig te doen. Je sport legging kun je natuurlijk zo in de was gooien, maar een bh met beugel moet je even in een daarvoor speciaal bestemde waszak doen. Zo kan de beugel niet in de wasmachine terechtkomen en houd je ook je sport bh een stuk langer mooi.